Baba? Majd egyszer…

Régóta egy párt alkottok kedveseddel, nem kérdés az sem, hogy szeretnétek gyermeket. Csakhogy az évek könnyen elsuhannak, és lehet, mire észbe kaptok, szembesültök a ténnyel, miszerint a teherbe esés az idő előre haladtával már nem olyan egyszerű…

A 21. században már szinte magától értetődő, hogy a nőknek éppen olyan fontos a karrier, mint a férfiaknak. Megannyi pár dolgozik azért éjt nappallá téve, hogy mindenük meglegyen. Ám mire úgy látják, hogy a legjobbat tudják biztosítani leendő gyermekeik számára, előfordulhat, hogy nem lesz olyan egyszerű a teherbe esés, mint pár évvel korábban lett volna. Ugyanis az idő előre haladtával csökken a nők termékenysége. Éppen ezért, ti legyetek megfontoltabbak, előrelátóbbak kedveseddel, azaz néha álljatok meg és gondoljátok újra közösen céljaitokat, illetve, hogy mennyire reálisak elképzeléseitek!

Ragaszkodj hozzá! tippek

  • Szép dolog a maximalizmus, de higgyétek el, kisbabátoknak inkább lesz szüksége a köztetek levő szeretetre és harmóniára, semmint a legdrágább babakocsira.
  • Nagyobb lakás, újabb autó… Mérlegeljetek pároddal, hogy mik a reális és fontos célok.
  • Ha még azt látjátok, valóban nem megfelelőek a körülmények, hogy biztonsággal vállalhattok egy kisbabát, gondoskodjatok a megfelelő fogamzásgátlási módszerről.