Közös nyaralás, mint próbatétel

Itt az ideje a kikapcsolódásnak, amelyre tökéletes megoldás lehet a közös nyaralás. De mi történik akkor, ha nem úgy sül el, ahogyan azt elképzeltétek? Hiába vagytok már összeszokott pár, az utazás akkor is okozhat kellemetlen meglepetéseket.

A nyaralás alatt kiszakadtok a napi rutinból, a munka és a feladatok nem kötik le a figyelmeteket és több időtök van egymásra. Ilyenkor az is előfordulhat, hogy hirtelen nem tudtok egymással mit kezdeni és rádöbbentek, sajnos eltávolodtatok egymástól. Most, hogy van időtök egymásra és egy nagy beszélgetésre, olyan problémák kerülhetnek a felszínre, amit eddig a szőnyeg alá söpörtetek. Jó esetben a nyaralás kiváló lehetőség arra, hogy a nehézségeket tisztázzátok, ám ha még nem igazán tartós a kapcsolat, az is előfordulhat, hogy szakítással vagy mosolyszünettel végződik a kiruccanás.

Ragaszkodj hozzá! tippek:

  • Ha nem indul jól a közös nyaralás, akkor se adjátok fel már az elején. Könnyen lehet, hogy a közös élmények újra közelebb hoznak titeket egymáshoz.
  • Beszéljetek őszintén egymással. Ne féljetek attól, hogy a kimondott érzésektől akár rossz vége lesz a kapcsolatotoknak. Mondjatok el mindent egymásnak, ne maradjon bennetek sérelem. Ha szeretitek egymást, akkor új lappal tudtok indulni, miután hazaértetek, de lehet, hogy mindketten belátjátok, hogy az elválás a megoldás a problémákra.