Flört a nyaralás alatt – egymással

A szürke hétköznapok nem szólnak másról, mint a munkáról? Este csak a fáradtan hazaérkező társat látod a másikban és gyakran nyoma sincs annak a vonzalomnak és kisugárzásnak, ami a kapcsolatotok elején megvolt köztetek? Hiányzik a flörtölés, a romantikázás? Akkor itt az ideje felszítani újra a tüzet, amelyre tökéletes alkalom lehet a közös nyaralás.

A közös kiruccanásnak nem feltétlen kell csak arról szólnia, hogy egész nap a vízparton fekszetek szótlanul egymás mellett vagy egyik múzeumból mentek a másikba. Végre lehetőségetek nyílik arra, hogy minőségi időt töltsetek együtt, ezért szervezzetek egy rendhagyó nyaralást, amelynek célja, hogy újra felfedezzétek egymást, felélesszétek a pislákoló tüzet. Az együtt töltött idő jó alkalom lehet akár a szexuális életetek felpezsdítésére is. Nincs is jobb egy flörttel teli nyaralásnál, főleg ha mindezt a kedveseddel élheted át.

Ragaszkodj hozzá! tippek:

  • A városban sétálva vagy este a bárban játsszátok el, mintha akkor találkoznátok először. Izgalmas játék, amely segít, hogy újra meghódítsátok egymást.
  • Romantikázzatok, flörtöljetek, ahogy a kapcsolat elején is tettétek. Udvarolj a kedvesednek, dicsérd meg, lepd meg egy szál virággal a reggeli mellé.
  • Vásároljatok, vagy ha lehetőségetek van rá, készítsetek közös ékszert, amely jelképezi a köztetek lévő köteléket. Ha itthon munka közben rápillantotok, eszetekbe jutnak majd a buja tengerparti éjszakák.