Hétköznapi romantika: nem elcsépelt!

Már az összeköltözést, esküvőt tervezitek, vagy éppen a gyermekvállaláson, esetleg családbővítésen gondolkodtok. Csak éppen időtök nincsen egymásra, és féltek, hogy terveitek soha nem valósulnak meg. Mielőtt megkongatnátok a vészharangot, nyugodjatok meg, pár apró trükkel elejét vehetitek az elhidegülésnek.

Arra van ideje az embernek, amire akarja – tartja a mondás, s ez valóban így is van. Kis energiabefektetéssel fenntartható az egymás iránti érdeklődés és vágy, még annak ellenére is, ha mindketten nagyon elfoglaltak vagytok. Sok pár esik ugyanis abba a hibába, hogy ha problémát érzékelnek, azonnal valami nagyszabású megoldással akarnak tüzet oltani. Ez pedig valljuk be őszintén, sokszor kivitelezhetetlen. Nem kell egyből földkörüli utazásra indulni vagy méregdrága étterembe vinni párunkat. Apró kedveskedésekkel és figyelmességgel sokszor többre mehetünk. Különösen, ha jól tudjuk, mivel tehetjük boldoggá szerelmünket.

Ragaszkodj hozzá! tippek:

  • Ha párod attól érzi komfortosan és szeretve magát, ha apró bókokkal, elismerő szavakkal illetik, hagyj gyakran kedves üzenetekkel teli cédulákat a lehető legváratlanabb helyeken: a kávés bögréjében, a neszesszerében, esetleg a kabátzsebében vagy a cipőjében.
  • Kedvesed gyermekként örül a mai napig a legkisebb ajándéknak is? Ne aggódj, ez nem gyerekes, ő ezen a csatornán keresztül töltődik fel legkönnyebben boldogsággal. Lepd meg hát esténként valamilyen különleges csokoládéval vagy egy dobozzal a kedvenc teájából. Hidd el, így is tudathatod vele, mennyire fontos neked.
  • Ha azt vetted észre, szerelmed leginkább annak örül, ha leveszel némi terhet a válláról, akkor segíts be neki gyakrabban az otthoni teendőkbe vagy intézd te a nagybevásárlást, amikor csak tudod.
  • Vannak emberek, akiknek az együtt töltött minőségi idő jelenti a legtöbbet. Amennyiben párod is közéjük tartozik, várd meg például a munkahelyén, és sétáljatok egy nagyot, miközben megbeszélitek azokat, amikre nem volt időtök mostanában.
  • Lehet, kedvesed a fizikai érintések által érzi leginkább, hogy szeretik. Ha így tapasztaltad az együtt töltött idő során, halmozd el apró puszikkal és ölelésekkel, amikor nem is számít rá.