Csapatépítés, kettesben

Az összeköltözéssel nem csak a lakáson osztoztok, hanem az ehhez tartozó napi feladatokon is. Ki vigye le a szemetet, ki intézze a bevásárlást és a viráglocsolást? Ne teherként gondoljatok ezekre, hanem inkább lehetőségekként a köztetek levő kötelék még szorosabbra fűzéséhez!

Az együttéléssel több felelősség és több feladat is jár: gondoljatok csak a házimunkára. A harmonikus párkapcsolatért dolgozni kell és ebbe beletartozik az is, hogy együtt, egy csapatként végzitek el a napi teendőket. Ha ezekre nem kötelességként tekintetek, hanem beépítitek a közös életviteletekbe, akkor előbb-utóbb azon kapjátok magatokat, hogy mosolyogtok porszívózás közben.

Ragaszkodj hozzá! tippek:

  • Nehezen tudjátok rávenni egymást a házimunka elvégzésére? Találjatok ki apró jutalmakat magatoknak! Például, ha készen vagytok a mosogatással és a portörléssel, kezdődhet az összebújás és a kedvenc sorozatotok új epizódja.
  • Kössétek össze a kellemeset a hasznossal! A hétvégi nagybevásárlás ne csak arról szóljon, hogy a hipermarketben korzóztok: látogassatok el egy termelői piacra. Ez egy remek lehetőség a közös időtöltésre, aminek eredményeként rengeteg finomsággal tölthetitek meg a hasatokat és a hűtőtöket is. Ráadásul szuper program is.