Páros sporttagozat

Úgy érzed, ellaposodott a párkapcsolatotok? Ideje színt vinni a hétköznapokba, amelynek egyik eleme lehet a sport. A mozgás ugyanis amellett, hogy növeli az önbizalmat és az állóképességet, megtanít összpontosítani és küzdeni, még a libidót is fokozza. A sport, egyéni teljesítmény és a szexualitás közti összefüggéseket ugyanis régóta vizsgálják a szakemberek, s annyi bizonyos, hogy nagyobb az egymásra gyakorolt hatásuk, mint gondolnánk...

Sport nélkül lehet, de nem érdemes élni. Hiszen már a mértékletes mozgás is megannyi jó hatással bír szervezetünkre, sőt, kutatások sora bizonyítja, hogy elménkre is. Ráadásul van olyan formája, amelyet párosan űzve még párkapcsolatotokat, szexuális életeteket is feldobhatjátok!

Ragaszkodj hozzá! tippek:

  • Nem vagytok nagy sportguruk? Semmi gond, kezdhetitek közös kocogással is, hetente egy-két alkalommal. Fő a rendszeresség és a kitartás! Később lehet fokozni a tempót és a távot is!
  • Nem szívesen izzadtok edzőteremben? Akkor nektek való a társastánc! Higgyétek el, ez is alaposan átmozgat benneteket, ráadásul újfajta élményekkel is szolgál!
  • Eddig is jártatok edzeni? Akkor ezentúl szervezzétek össze! Nevezzetek ki „sportnapokat”, amikor az edzés a közös programotok.[1]

    [1] Forrás: British Journal of Sports Medicine: Does Sex the Night Before Competition Decrease Performance?