Forró esték hideg téli éjszakákon

Hogyan élesszétek fel a perzselő szerelem elmúltával a vágyat? Bármilyen szakaszban is van egy párkapcsolat, a szexualitás mindig is meghatározó alappillér. Sokan azt gondolják a kezdeti lángolás szép lassan eltűnik, nincs mit tenni. Pedig van! Nagyon is sokat tehetünk azért, hogy fenntartsuk a vágyat, vagy éppen felfrissítsük szexuális életünket. Használjátok ki a téli időszak adta különleges hangulatot és fordítsátok figyelmeteket egymás felé.

Ragaszkodj hozzá! tippek:

  • A szexualitás talán a legintimebb téma, de ki mással beszélhetnénk róla, mint a kedvesünkkel? Ha még nem tettétek meg, mondjátok el egymásnak legtitkosabb vágyaitokat és váltsátok is valóra őket! Sőt, beszéljetek rendszeresen arról, mi okoz nektek örömet.
  • „Baby it’s cold outside!” Igazán frappánsan fejezi ki a téli időszak romantikáját ez a klasszikus sor. Meneküljetek be a csípős hidegből a hálószobába és melegítsétek fel egymást!


  • Örök igazság: a minőség fontosabb a mennyiségnél. Nem az határozza meg kapcsolatotok mélységét, milyen gyakran éltek nemi életet, hanem sokkal inkább az, milyen boldoggá teszitek egymást, mennyire figyeltek oda a másikra.
  • Ne hanyagoljátok el az előjátékot! Sok pár esik abba a hibába, hogy az évek múlásával nem fordít kellő figyelmet a felvezetésre. Pedig megéri!
  • Tartsd fent párod érdeklődését kreatív módon! Küldj neki például titkos üzeneteket már napközben, ezzel is felvezetve az este forgatókönyvét.
  • Kapcsoljatok ki! Szó szerint kapcsoljátok ki az összes telefont, illetve digitális kütyüt a lakásban egy időre, és használjátok ki a zavartalanság örömét.

Amennyiben még nem tervezitek a családalapítást, vagy újabb kistestvér érkezését, a fogamzásgátlás témakörét se hanyagoljátok el. Kattintsatok ide, és nézzétek meg, milyen lehetőségek közül választhatjátok ki a számotokra legmegfelelőbb módszert!