Hideg idő? Ne járjon elhidegüléssel!

Itt a hűvös, nyirkos idő, az eső: az ősz. Előfordulhat, hogy semmihez sincs kedved, és legszívesebben a takaró alatt kucorogva vészelnéd át a sötét estéket. Természetesen a semmittevésre is szüksége van néha az embernek, fontos azonban tudatosan odafigyelni, hogy ez ne menjen a pároddal eltöltött minőségi idő rovására! Cikkünkben programtippeket is találsz!

Kedvetlenség, nyomott és borús hangulat. Magadra ismertél? Ne aggódj, valószínűleg csak az őszi szürkeség és a korai sötétedés van rád ilyen hatással. Bárkivel előfordulhat, hogy a hideg, nyirkos időben a világon semmihez sincsen kedve. Ez olykor-olykor rendben is van, nincs azzal semmi gond, ha ebben az időszakban többször vágysz otthon kucorgós estékre.

Azt azonban nem szabad hagyni, hogy eluralkodjon rajtad a levertség, s hogy a semmittevésen kívül mással ne is foglalkozz! Ez ugyanis hosszabb távon nem csak a saját hangulatodra és a közérzetedre, de még a pároddal való kapcsolatodra is negatívan hathat! Az év minden évszakában – sőt, ha őszinték akarunk lenni, akkor az év minden napján – fontos, hogy tudatosan szentelj figyelmet és energiát a pároddal való minőségi időtöltésre! Ne hagyd, hogy elhidegüljetek egymástól a hideg időben!

Ősszel sem kell feltétlenül a négy fal között maradnotok, ha közös programra vágytok! Merjetek kimozdulni, számos szuper randitok lehet a szabad ég alatt is!

Ragaszkodj hozzá! tippek:

  • Valami forróra vágytok? Irány a közeli teázó, kávézó! A vendéglátóhelyek az őszi időszakban különleges, szezonális nyalánkságokkal várnak benneteket – legyen szó forralt borról, sütőtökös lattéról vagy ritka teafüvekről.
  • Adjátok meg a mozizás módját! Még különlegesebb filmélményben lehet részetek, ha a multiplex helyett például autós moziba mentek filmet nézni. Ha nincs a közeletekben erre lehetőség, akkor sincs gond: keressetek autóval egy csendes, elhagyott, de biztonságos helyet, kuckózzatok be az autó hátsó ülésére, és nézzetek meg laptopról egy filmet! A nem hétköznapi élmény még különlegesebbé varázsolja a randit is. De a puha plédet ne feledjétek otthon!
  • Őszi ízek minden mennyiségben! Akár alma, akár sütőtök-fanok vagytok, számos remek lehetőségetek van az őszi idénygyümölcsök- és zöldségek feldolgozására. Szedjetek magatok termést vagy vásároljatok be a boltban, majd indulhat a lekvárfőzés, teakészítés, sütés-főzés! Legyetek kreatívok, alkossatok közösen egészséges finomságokat![1]
  • Piknikezni nem csak nyáron lehet! Kerekedjetek fel és egy könnyed, kényelmes séta után válasszatok ki egy ücsörgésre megfelelő helyet! Ha meleg teával, forró csokival és pihe-puha pokrócokkal készültök, a csodaszép őszi színekben pompázó tisztásokon vagy parkokban igazi romantikus élmény lehet a piknikezés.
  • Társasjáték az otthonülőknek! Ha éppen nincs kedvetek kimozdulni, randizni a lakásban is lehet! Válasszatok ki egy izgalmas társasjátékot, vagy húzzatok elő a szekrény mélyéről egy hatalmas puzzle-t! Hidd el: szuper közös élmény, ha néha előcsalogatjátok gyermeki éneteket egy randi erejéig![2][1] https://www.bustle.com/articles/119133-20-fall-date-ideas-that-prove-this-season-is-the-best-for-love

[2] https://www.brides.com/story/fun-fall-date-night-ideas