Tombol a kémia köztetek? 5+1 jel, hogy a vibrálás igazi!

2023.04.26.

A kémia elengedhetetlen egy kapcsolathoz, legyen az mindent elsöprő szerelem vagy ellenállhatatlan szexuális vonzalom. Ez kell ahhoz, hogy a barátságból több legyen, hogy mindent beborítson a lila köd, vagy hogy olyan vonzalmat érezz a másik iránt, amit eddig még nem éreztél. De mitől alakul ki a kölcsönös vonzalom két ember között? Honnan lehet tudni, hogy ez a vibrálás más, mint a többi?Az alábbiakban megpróbáljuk megfejteni a férfi és a nő közötti kémia varázsát.

Mindannyian szeretnénk szerelembe esni, de van, amikor hiába tetszik a másik, egyszerűen nem jönnek az érzelmek. Máskor elképzelni sem tudjuk, hogy együtt éljünk a kiszemeltünkkel, de olyan mértékű a szexuális vonzalom, hogy elég egy érintés, és máris tetőtől talpig bizsergünk. És persze ki ne hallott volna már a „szerelem első látásra” érzésről, amikor elég egy pillantás, és már tudjuk, vele akarjuk leélni az életünket. A külső, a kisugárzás, a nevetés és a gesztusok mind szükségesek ahhoz, hogy felfigyeljünk valakire és amelyek nélkülözhetetlenek a vonzalomhoz. A szerelemhez azonban ennél többre van szükség. Fontos, hogy a másik megnevettessen, jól érezzük magunkat a társaságában, illetve akkor is boldognak érezzük magunkat, és megmaradjon a kémia, ha már eloszlott a lila köd.

De mi is az a kémia?

A kémia kell ahhoz, hogy megannyi ember közül megtaláljuk azt, aki olyan érzéseket, tapasztalásokat indít meg bennünk, amit más iránt még nem éreztünk. Ez több, mint egyszerű vonzalom. A kémia olyan, mint egy mindent elsöprő szikra, mint egy áramütés. A vonzalom benne van a levegőben, a szikrák szinte röpködnek körülöttetek. A kémia képes felülírni a külsőségeket, így gyakran olyan valaki iránt érzünk óriási vonzalmat, aki igazából nem is az esetünk.

Mi az 5 jele annak, hogy kölcsönös a vonzalom köztetek?

1. Zavarban vagytok? Ez a kölcsönös vonzalom!

Ha meglátod elpirulsz? Rá sem mersz nézni, de közben a szemed sarkából folyton őt lesed? Ez bizony a nagybetűs vonzalom. És ez csak fokozódik, ha eljuttok az első randevúig. Ha ő is hasonlóan izgul az elején, elpirul, akkor biztos lehetsz abban, hogy a vonzalom kölcsönös. Ha folyamatosan egymáshoz értek, elvesztek egymás tekintetében, akkor a kémia is szuperül működik köztetek.

2. Pillangók a gyomorban, avagy a bizonyos vibrálás

Ha olyan picinek érzed a gyomrodat, mint egy mogyoró, és olyan érzésed van, mintha apró pillangók repkednének odabent, akkor elkerülhetetlenül szerelembe estél! A vibrálás folyamatos, mindemellett pedig teljesen laza és nyugodt vagy mellette. A kezdeti izgalom elmúlt, a beszélgetés pedig már olyan gördülékenyen megy, mintha ezer éve ismernétek egymást. Csodálatos érzés, hiszen önmagad lehetsz, épp úgy szeretnek, amilyen vagy. A kapcsolatban mindketten egyenrangúak vagytok, a szerelem érzése mellett pedig mindkettőtöknek ugyanolyan fontos az egymás iránti tisztelet. Mindez garancia a tartós kapcsolatra!

3. Megszűnik az idő

Perceknek tűnik, pedig már órák óta beszélgettek, vagy sétáltok kéz a kézben? Ilyen az, amikor belefeledkeztek egymásba, amikor kizárjátok a külvilágot, és észre sem veszitek az idő múlását. Mi ez, ha nem kémia?! Olykor még arra sincs szükség, hogy beszélgessetek, egyszerűen csak jó egymás közelében lenni és figyelni a vizet, a naplementét vagy a csillagokat. Ha közben folyton egymáshoz értek, összebújtok, elmerültök egymás arcában, az a kölcsönös vonzalom tagadhatatlan jele!

4. Mindenre emlékszel vele kapcsolatban

Mi volt rajta, mit mondott az első randin, hogy simította hátra a haját, vagy mi a kedvenc étele. Természetes, hogy minden apró részletre emlékszel, és a kölcsönös vonzalomnak köszönhetően ő is minden fontos dolgot megjegyzett veled kapcsolatban. Testben és lélekben is ott van minden pillanatban, csak rád koncentrál, és nem zökkenti ki semmi az együttlétek alatt. A kémiának köszönhetően sikerült olyan társat találnod, aki őszintén figyel rád.

5. Több bennetek a közös, mint elsőre gondoltátok volna!

Sok pár a külső jegyeiben is hordoz hasonlóságot, de ha már az első randevún kiderül, hogy egyforma a humorotok, ugyanazon a dolgokon tudtok nevetni, egy az érdeklődési körötök, imádtok mindketten sportolni, vagy sorozatokat nézni a kanapén, az arra utalhat, hogy megtaláltad az ideális társat. A vonzalom két ember között arra is képes, hogy átvegyétek egymás mozdulatait, mimikáját, szokásait. Csodálatos nemigaz?

+1 jel, ami bizonyítja, hogy működik a kémia két ember között

A kapcsolatban az első időszak mindig csodálatos. Alig várjátok, hogy találkozzatok, csüngtök egymás szaván, megbabonáz a másik mosolya. A vibrálás folyamatos, a vonzalom kölcsönös. De ha nincs meg az a bizonyos plusz, akkor ez bizony hamar elillanhat, vagy a hónapok során kiderül, mégsem passzoltok annyira. Ezzel sincs baj, hiszen csodás időszakot töltöttetek együtt, ám eljött az ideje a továbblépésnek. Azonban, ha az a bizonyos kémia megvan köztetek, akkor a vágyakozás, az egymás iránti tisztelet, figyelem a mézeshetek utáni hétköznapokon is megmarad. Ha ez nálatok is így van, biztos lehetsz benne, hogy hosszabb távra tervezhetsz a kedveseddel.

Ragaszkodj hozzá! tippek

Ismerd meg! - Gyakran az első benyomás alapján döntünk, pedig, ha adunk a másiknak egy esélyt, kiderülhet, hogy sok közös vonás van bennetek. A beszélgetés segíthet jobban megismerni a másik személyiségét, lehet, hogy épp akkor pattan ki majd az a bizonyos szikra!

Köss kompromisszumot, de ne minden áron! – Senki sem tökéletes, így lehetséges, hogy bizonyos dolgok nem passzolnak. Ha ezekkel együtt tudsz élni, akkor érdemes kompromisszumot kötnöd. Ha azonban ettől már nem érzed jól magad, nem vagy önmagad a kapcsolatban, ideje elgondolkodni, megéri-e ezen dolgozni.

Felelősségteljesen még a legnagyobb vonzalomban is! – A kémia bizony képes arra, hogy a vágyak felett elveszítsétek az irányítást. Ez csodálatos, ám egyben veszélyes is, hiszen a heves pillanatokban megfeledkezhettek a biztonságról. A védekezés legyen azonban mindig az első lépés, hiszen a felelőtlenségnek bizony komoly következményei lehetnek.