​Kocsis Dénes és felesége, Petra: Az életünk olyan lett, mint egy tündérmese

2021.12.16.

Október végén vált szülővé Kocsis Dénes, a Budapesti Operettszínház színművésze és felesége, Petra. A fiatal házasok élete kisfiuk, Fülöp érkezésével teljesedett ki. Fontosnak tartják azonban, hogy a sok örömteli pillanat mellett arról is beszámoljanak, hogy a családdá válásig rögös út vezetett, és a szülés után is adódnak olyan pillanatok, amikor szükség van türelemre és megértésre. Mégsem cserélnének senkivel egyetlen pillanatra sem.

Kocsis Dénes és Petra szerint életük legmeghatározóbb élménye volt a szülés, miközben sokat erősített a kapcsolatukon is. Dénes szemében a felesége szuperhőssé vált, Petra pedig nem tagadja, egyedül nem tudta volna végigcsinálni a baba érkezésének olykor fájdalmas óráit. Úgy érzik, hogy Fülöppel minden egyes nap ajándék, és az életük olyan lett, mint egy tündérmese.

„A gyermekvállaláshoz azonban kell egy erős párkapcsolati alap, hiszen a fáradtság, a feszültség, az új helyzet teremthet nehéz pillanatokat. De kell, hogy emlékezzünk arra is, hogy milyen, amikor nem fáradt a másik” – tette hozzá a videóban Petra.