Kovács Dorottya és Tokár Tomi, a tudatos szuperpáros

A családtervezésben éppen olyan fontos szerepet játszik a tudatos tervezés, mint ahogyan a munkánkat, karrierünket egyengetjük. Nagyon jól tudja ezt Kovács Dorottya és Tokár Tomi is, akik nagyszerű párosként működtek együtt az egész terhesség alatt, sőt! Már a családalapítás gondolatától kezdve alaposan felkészültek kisbabájuk érkezésére. Minderről meséltek nekünk vidám videójukban!

A családtervezés csapatmunka: szükség van a párunkra is, az ő bevonásával egyszerűbb a közös keretrendszer kialakítása, amely könnyebbé teheti a családalapítás felé vezető utat. Érdemes megtervezni, milyen szűrővizsgálatokon veszünk részt, hogyan sportoljunk rendszeresen és miben változtassunk étrendünkön, hogyan pótoljuk a szükséges vitaminokat, ahogyan azt is el kell határoznunk, meddig hagyunk türelmi időt a káros szenvedélyeinkkel való felhagyásra.

Felkérésünkre Kovács Dorottya és Tokár Tomi mesélt a várandósággal kapcsolatos tapasztalataikról és a harmadik trimeszterről. Az első és legfontosabb lépés számukra is a támogató társ megtalálása volt, melyet a tudatos tervezés és felkészülés követett.

Ha Ti is családalapításon gondolkodtok, vagy már bele is vágtatok, akkor nézzétek meg videójukat, ahol sok hasznos információt kaphattok!