Nyári romantika – Hangolódjatok egymásra!

Itt a nyár és a jó idő – ideje kimozdulni! Szervezzetek pároddal programokat a szabadba, szerezzetek új, közös élményeket, kerüljetek egy hullámhosszra! Nem gondolnátok, de ez is nagyon fontos, amennyiben éppen kisbabát szeretnétek. Ha a lelketek rendben van és harmonikus párkapcsolatban próbálkoztok a fogantatással, hamarabb sikerülhet elérni álmotokat.

Megérkezett a jó idő, ezzel együtt pedig a szabadban zajló programok, a fülledt nyári esték, a romantika időszaka. Minden párkapcsolatnak szüksége van néha egy kis felfrissülésre – az egymásra hangolódás pedig különösen fontos, ha gyermeket szeretnétek, vagy ha egy ideje már próbálkoztok is a teherbe eséssel. Erre pedig remek alkalom a nyár: a napsütés, a kellemes, meleg idő beköszöntével számos programlehetőség közül válogathattok[1],[2]! Mozduljatok ki hétvégén, vagy akár kis időre a hétköznapokon is! Már csak azt kell megbeszélni, mihez van kedvetek!

Fontos, hogy törődjetek magatokkal ilyen formában is, ugyanis könnyen előfordulhat, hogy a babaprojekt során kicsit beszűkül a világotok, és csak a fogantatás célja lebeg a szemetek előtt. Viszont ilyenkor is kell, hogy magatokra, kettőtökre is szánjatok időt és romantikázzatok kicsit, hogy megőrizzétek a harmóniát kapcsolatotokban. Ha lelkileg rendben vagytok, nagyobb az esély a fogantatásra is.

Ragaszkodj hozzá! tippek:

  • Sétáljatok egyet! Induljatok el naplementekor, és járjátok be a környező utcákat, tereket! Nem kell sietni – a séta célja legyen önmagában a csavargás, az andalgás a meleg, esti időben.
  • Turistáskodjatok a saját városotokban! Vegyétek nyakatokba a várost egy hétvégén, és látogassátok meg a legszebb nevezetességeket, eldugott gyöngyszemeket!
  • Pattanjatok nyeregbe! Tekerjetek el a legközelebbi zöld területre, tisztásra, vagy tó mellé! A biciklizés feltölt, és segítségével a nehezebben megközelíthető helyekre is eljuthattok.
  • Piknikezzetek! Vigyetek magatokkal finomságokat enni-inni, pokrócot, esetleg társasjátékokat! A szabadban való időtöltés kikapcsol és feltölt benneteket, miközben remek lehetőséget teremt arra, hogy meghitten beszélgessetek kicsit. Ha sokáig maradtok, még a csillagokban is gyönyörködhettek.
  • Grillezzetek! Vásároljatok be finomságokat a piacon – húsokat, zöldségeket, amihez kedvetek van! A közös főzés mindig remek szórakozást nyújt, különösen a szabadban!
  • Randizzatok állatkertben! Válasszatok egy közeli állatkertet, és szánjatok a körbejárására egy napot! Kutassatok fel minden zeg-zugot és látogassatok meg minden állatot – az elefántok és tevék mellett ne hagyjátok ki a madarakat, vagy pillangókat se![1] https://gluesticksgumdrops.com/24-cheap-spring-date-ideas-couples/

[2] https://stylecaster.com/summer-date-ideas/