Honnan tudod, hogy készen állsz?
Aktuális téma

Honnan tudod, hogy készen állsz?

Egyre jobban érdekel a szex? Többet érzel az egyik osztálytársad, haverod iránt? Vagy esetleg már jársz valakivel, de amint komolyabbra fordult volna a dolog, megijedtél? Szerelmes vagy, de mégsem? Inkább csak kíváncsi? Üdv a tomboló hormonok korszakában! Teljesen normális, hogy magad sem tudod, hogy mit akarsz, mit érzel. De mi most segítünk neked abban, hogy magabiztos fiatalként kezdhesd meg azt a bizonyos nemi életet!

Gátlások nélkül a fogamzásgátlásról
Aktuális téma

Gátlások nélkül a fogamzásgátlásról

Vannak lányok az osztályodban, akik már szednek tablettát, és rövidesen már te sem csak csókolózni szeretnél a barátoddal… De nem tudod, mit is kéne tenned. Félsz róla beszélni otthon, rettegsz, hogy lemaradsz valamiről. Mi segítünk az eligazodásban, mert felkészültnek lenni alap!

Endometriózis férfi szemmel III.: Te + én + endometriózis, az már három?
Aktuális téma

Endometriózis férfi szemmel III.: Te + én + endometriózis, az már három?

Hogyan segítsd párodat, ha endometriózistól szenved? Ez a komoly fájdalommal járó betegség óhatatlanul is harmadik félként jelenik meg egy párkapcsolatban. Mindenre rányomhatja a bélyegét… Nem akar most összebújni, le kell mondani programokat, elhalasztjuk a kirándulást. Értetlenség, kétségbeesés, tehetetlenség lesz úrrá rajtad? Írásunkban azon férfiak érzéseivel foglalkozunk, akiket közvetlen közelről érint az endometriózis, és segítünk abban, hogy mit tehetnek kapcsolatuk harmóniájáért!

Miért fontos szűrésekre menni már az első szex után? A nőgyógyász megmondja!
Aktuális téma

Miért fontos szűrésekre menni már az első szex után? A nőgyógyász megmondja!

Szűrővizsgálatokra járni?! Valld be nyugodtan, hogy szerinted ez a felnőttek dolga. Anyukád megy minden évben rákszűrésre, ha apukád munkaköre megkívánja, akkor őt meg menedzserszűrésre küldik évente. Pedig hidd el, hasznos tiniként is odafigyelni a testedre, különösen akkor, ha már rendszeres nemi életet élsz, mert sok kellemetlenségtől óvhatod meg magad. Hogy pontosan miktől? Dr. Babay Lilla szülész-nőgyógyász szakértőnk beavat a részletekbe!

Te miért vagy itt?

Egyelőre csak kettesben tervezed a jövőt pároddal? Segítünk, hogy minél harmonikusabban teljenek a mindennapjaitok. Vagy már leendő családotokról szövögetsz terveket kedveseddel, de sikertelenség árnyékolja be boldogságotok? Segítünk, hogy ragaszkodhass közös álmaitokhoz.

Az alábbi kérdések iránymutatást nyújthatnak abban, hogy mit tehetsz pároddal együtt, ha nem érkezik a várva várt gyermekáldás. Azonban ne feledd, mivel minden eset egyedi, mindenképp konzultálj a megfelelő szakorvossal!